Șapte motive pentru a avea o prezență de excepție în rețeaua LinkedIn

În România, peste 1,8 milioane de directori generali, manageri sau angajați se conectează frecvent în LinkedIn, cea mai mare rețea socială pentru oamenii de afaceri. Între 7 și 45 de minute este timpul petrecut zilnic de către utilizatorii de LinkedIn – pentru a căuta informații, pentru a socializa, pentru a-și căuta job și pentru a-și promova afacerea. Proiectele de campanii de comunicare pe LinkedIn livrate mine altor companii din România, în special din domeniile Contabilitate, Servicii juridice, Servicii de resurse umane, au generat următoarele rezultate:

Șapte motive pentru construirea unei prezențe de excepție pe LinkedIn

Să fii găsit de viitorii tăi clienți și de partenerii de afaceri

Pe LinkedIn există atât conturi personale, cat și conturi de companie. Ambele tipuri de conturi trebuie să fie completate 100 % cu toate informațiile importante pentru cei care caută produse și servicii precum cele livrate de dvs. Printr-o bună planificare a cuvintelor cheie utilizate in textele descrierilor, ajungeți în primele rezultate ale căutărilor pe LinkedIn.

2. Imagine profesionistă pentru directorul general și pentru toți oamenii cheie din companie

Profil complet, redactat într-un stil atractiv, atât în română cat și în engleză – acesta este standardul obligatoriu pentru cei care își doresc să proiecteze o imagine de top pe LinkedIn.

3. Vinzi. Vinzi. Vinzi.

Cu ajutorul LinkedIn Sales Solutions & Navigator intri foarte ușor în contact cu oricine, de la orice companie dorești – cu condiția să aibă cont de LinkedIn și să-l folosească. Cauți fie după companie, fie după domeniul de activitate sau funcție și alegi persoanele dorite. Mesajele pot conține și linkuri către website, pentru a le furniza toate detaliile necesare viitorilor clienți achiziționați de pe LinkedIn.

4. Prezinți experiența consultanților și reprezentanților de vânzări

Fie că ai ”vedete” consacrate în echipă, fie că ai ”staruri” în devenire, oricare ar fi situația, prin puterea profilelor personale se construiește prezența online extraordinară pe LinkedIn.

5. Îți construiești o comunitate și o ții informată despre toate noutățile tale

În jurul paginilor de LinkedIn de companie și personale, construiești comunități de fani și urmăritori. Prin sistemul de update-uri LinkedIn, țineți informată comunitatea cu toate noutățile apărute în activitatea afacerii dvs.

6. Te conectezi cu sute de mii de posibili clienți

Sunt +660 de milioane de utilizatori LinkedIn la nivel mondial și 1,8 milioane în România. LinkedIn vă oferă cea mai extinsă metodă de căutare și filtrare a persoanelor țintă, în funcție de domeniul de activitate, companie, experiență, funcție, oraș. Aveți suficiente criterii socio – demografice cu ajutorul cărora să targhetați publicul corect, oricare ar fi produsele vândute.

7. Scoți în evidență punctele tari ale afacerii tale

Formatul LinkedIn îți permite mixul ideal de text, imagini și video care să te ajute să scoți in evidență punctele tari ale firmei tale, ale produselor livrate și ale brandurilor din portofoliu.

EXTRA. Recrutezi

Ai la dispoziție două metode de recrutare pe LinkedIn: fie cumperi anunțuri de recrutare clasice, anunțate posibililor candidați, fie folosești sistemul de articole distribuite pe pagină.

Vă propun să discutăm despre cum împreună putem să îmbunătățim prezența pe LinkedIn a firmei dvs.. Aveți nevoie de idei pentru a vă realiza un profil de LinkedIn spectaculor, cu adevărat memorabil?

Vă invit să descoperiți, la acest link, lista completă a obiectivelor de marketing și vânzări pe care le poți atinge pe rețeaua de business LinkedIn: Promovare LinkedIn.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: