Google Travel: Cum creștem vizibilitatea în topul căutărilor Google pentru servicii de cazare

La căutările pe Google de tip ”cazare în orașul X” sau ”revelion iarna 2021”, care este poziția pe care se clasează locația dvs. în Google Travel? Ce puteți face rapid pentru o poziționare cât mai bună la afișările Google Travel?

Ce este Google Travel

Google Travel este ecranul special care li se deschide clienților dvs. pe Google atunci când caută ”cazare în orașul X”, hoteluri, pensiuni sau alte servicii turistice. Este un ecran ce conține harta zonei, fotografii și prețuri. Cu ajutorul Google Travel, clienții găsesc și rezervă cazarea dorită. În domeniul turistic, Google este website-ul #1 în ceea ce privește numărul de căutări și de recenzii, iar în perioada următoare importanța lui va crește și mai mult prin același Google Travel.

Din experiența noastră cu alte hoteluri și pensiuni din România, am extras cele mai importante șapte metode prin care orice hotel, pensiune, motel sau vilă își poate crește rapid poziția în topul căutărilor pe Google Travel:

  1. Update complet la prezența online de pe Google MyBusiness și Maps pentru locație: informații de contact, descriere, servicii de cazare oferite, fotografii și facilități.
  2. Actualizarea paginii de homepage a website-ului astfel încât să acopere termenii de căutare cei mai frecvenți pe Google pentru Hotel Green Palace.
  3. Recenzii pe Google pentru locație – program intensiv de stimulare a recenziilor de la turiști și a răspunsurilor la recenzii.
  4. Evidențierea facilităților oferite la cazare turiștilor. Din lista Google de facilități, ce oferă locația dvs.?
  5. Linkuri către website venite din alte website-uri de încredere din România, din domeniul turistic și nu numai.
  6. Editarea descrierii meta si a tag-urilor de pe pagina de pornire a site-ului.
  7. Opțional: Construirea prezentei pe Booking.com sau pe alte site-uri similare – criteriu esential pentru pozitionarea sus pe Google Travel.

NOU Update Covid-19 pe Google Travel: Ecranul Google Travel a fost actualizat recent pentru a include informații turistice în contextul pandemiei. Astfel, a apărut spre exemplu posibilitatea de a căuta doar locații care oferă anularea gratuită a rezervării.

Google Travel: ecranul care se deschide la cautarea ”Cazare Bucovina”

Acestea sunt o parte din acțiunile de creștere a poziționării unei locații turistice la căutările pe Google. Pentru întrebări despre cum poate fi obținută o poziție mai bună în căutările Google, te invit să adresezi întrebări în zona de comentarii de mai jos.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: