Alexandra Nedelcu

Bună. Numele meu este Alexandra Nedelcu. Din anul 2007 lucrez în marketing. Mai întâi în cadrul unei companii internaționale, apoi pe diverse proiecte. Am absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității București și am urmat mai multe cursuri de marketing și comunicare.

Am realizat sute de campanii de marketing pentru zeci de firme din mai multe domenii de activitate: cosmetice, cafea, retail, servicii financiare, media, consultanță, contabilitate, IT, educațional, asigurări sau imobiliare.


Cum te pot ajuta

Campanii de marketing

Tu ai un produs sau un brand căruia vrei să îi crești vânzările, să îl faci mai cunoscut, să îl transformi în alegerea numărul #1 a clienților. Vrei să ajungi cu mesajul tău la publicul țintă. În funcție de obiectivul tău, noi construim campania de marketing potrivită, fie că este vorba de campanii de lead generation, promovare Facebook, promovare LinkedIn, optimizare SEO, email marketing, Google Ads sau campanii inbound marketing. Iar la sfârșit îți raportăm îndeplinirea obiectivului campaniei și concluziile și recomandările noastre.

Consultanță de marketing și vânzări

Ai nevoie de ajutor pentru a crește eficiența activităților de marketing și pentru a înțelege, dintr-o sursă neutră, de ce nu funcționează la nivelul dorit campaniile de promovare? Te sprijinim să-ți atingi obiectivele de marketing, prin servicii de consultanță care să-ți răspundă la întrebări și să te ajute să te orientezi mai bine. Contactează-mă, orice întrebare ai avea.

Training

Organizăm sesiuni de training atât pentru echipe de execuție – angajați sau colaboratori, cât și pentru management. Pe cei implicați direct în activități de execuție de marketing îi ajutăm să-și extindă competențele: redactarea textelor persuasive, crearea de reclame și mesaje, fotografii de marketing și vânzări, postări Facebook, LinkedIn și Instagram. Pentru manageri, training-urile mele sunt create să îi ajute să seteze obiectivele campaniilor de marketing, să evalueze rezultatele campaniilor și să urmărească îndeplinirea lor.