Servicii Marketing Online

Ce ingrediente secrete are marketingul care vinde?

Când vine vorba despre o campanie de succes în marketing, toată lumea vrea să afle secretul ei.

Secretul este că nu există niciun secret. Totul este public, cunoscut de toată lumea care lucrează în marketing: atenție la client, înțelegerea nevoilor lui reale, planificarea din timp a campaniilor, creativitate și focus pe rezultate care contează; Adică pe vânzări. Vei regăsi în lista de mai jos inventarul tuturor lucrurilor pe care le putem face împreună pentru afacerea ta. Ceea ce este important pentru tine, Adică extinderea vânzărilor, profitul, crearea unei imagini ireproșabile, notorietatea afaceri, brandul personal, acestea vor fi și obiectivele mele zi de zi în perioada colaborări.

Lead Generation

Generezi Leaduri Calificate pentru succesul echipei de vânzări. ✅ Campanii de marketing online: SEO, AdWords, Facebook, Instagram, Articole, Blog. ✅ Motorul pentru creșterea vânzărilor.

Servicii Optimizare SEO

Ocupă-ți locul tău meritat în #1 pagină Google pe toate căutările relevante pentru Afacerea Ta. ✅ Rezultate rapide la Optimizarea SEO după 5-7 zile. ✅ Crești numărul de clienți.

Promovare Facebook

Pe paginile de Facebook vei avea postări de impact, Text, Foto & Video. ✅ Facebook Ads, Pixel, Remarketing. ✅ Campanii pentru creșterea numărului de fani și a vânzărilor online.

Campanii Google Ads PPC

Rezultate din prima zi la Campaniile de Reclamă Google Ads AdWords PPC ✅ Vânzări, Clienți noi, Conversii. ✅ Optimizat pentru dispozitive mobile. ✅Începi campania imediat.

Email marketing

Ajungi direct în Inbox-ul clienților și lead-urilor tale. ✅ Rate mari de deschidere pentru extinderea vânzărilor online. ✅ Campanii MailChimp, iContact, AWeber.

Promovare LinkedIn

Te adresezi cu mesajele tale către +1,8 milioane de membrii LinkedIn în România. ✅ Îți construiesc o prezență online premium pe LinkedIn. ✅ Sales & Lead Navigator.

Inbound Marketing

Servicii de Inbound Marketing pentru ca afacerea ta să fie găsită rapid online. ✅ Campanii de: Google Ads, SEO, Articole & PR. ✅ Atragi atenția și creezi dorință de cumpărare.

CRM: Vânzări Și Marketing

Soluție software CRM – Customer Relationship Management pentru Vânzări și Marketing. ✅ Crești vânzările, câștigi mai mulți clienți, îmbunătățești campaniile. ✅ Implementare rapidă.