Promovare LinkedIn

Cea mai mare rețea socială de business din lume, cu +660.000.000 membrii la nivel mondial, din care peste 1.800.000 în România, LinkedIn provoacă și cea mai mare dezbatere de marketing online: funcționează cu adevărat campaniile de promovare pe LinkedIn sau totul este doar un balon de săpun, mult zgomot pentru nimic?

Da! funcționează campaniile de marketing pe LinkedIn, dacă este vorba de atingerea unor obiective precum generare de lead-uri calificate Business2Business (B2B), creșterea notorietății, recrutare, găsirea de oameni interesați de produsele tale, construirea brandurilor personale și de firmă, dar nu și pentru realizarea de vânzări directe, comenzi, vânzare B2C (Business2Consumer).

Marele avantaj al campaniilor de promovare pe LinkedIn este că permit cea mai bună targhetare posibilă a publicului țintă – pe funcții, pe departamente, pe tip de firme, pe experiență, pe comportament online. Această targetare foarte precisă vine cu un cost ridicat per click sau pe interacțiune cu campania de promovare, astfel că este nevoie de maximă atenție în administrarea bugetului campaniei.

Serviciile de promovare LinkedIn

  • Construirea prezenței online pe LinkedIn pentru business-ul tău, prin folosirea la maximum a tuturor elementelor furnizate de rețeaua socială LinkedIn: descrierea firmei (în română și în engleză), prezentarea produselor și serviciilor, branding, logo, configurări inițiale. Totul într-un limbaj atractiv pentru publicul țintă, cu scopul de a proiecta imaginea profesionistă pe care ți-o dorești.
  • Creșterea notorietății pentru firma ta și pentru produsele și serviciile tale. Scopul este să-ți construiești acel loc preferat în mintea clienților tăi – drept furnizorul de încredere pe piața ta.
  • Crearea unor profile personale de LinkedIn pentru toți oamenii cheie din companie. LinkedIn este, în esența ei, o rețea de persoane, nu de business-uri, astfel că profilurile oamenilor sunt ce mai vizibil element. Textele de prezentare din profilurile personale de LinkedIn trebuie să reflecte experiența acumulată, să expună cele mai importante realizări personale și să fie redactate într-un limbaj atractiv.
  • LinkedIn produce rezultate foarte bune în ceea ce privește RECRUTAREA PERSOANELOR POTRIVITE PENTRU JOBURILE DISPONIBILE ÎN FIRMA TA. Rețeaua de 800.000 de membrii activi LinkedIn este în creștere de la an la an și te putem ajuta să fii tu cel remarcat. LinkedIn este un excelent instrument de recrutare pentru firmele din România. Ai la dispoziție două metode de recrutare pe LinkedIn: fie folosești anunțuri de recrutare clasice plătite, fie accesezi cu succes sistemul de postări LinkedIn.

  • Campanii LinkedIn de generare de lead-uri și persoane interesate de produsele tale. Folosim un mix de postări, fotografii, conținut video, articole și studii de caz – toate gândite pentru a trezi interesul clienților din categoriile țintă.
  • Redactarea și publicarea de articole și mesaje pe pagina de LinkedIn – administrarea paginii de LinkedIn. Identificăm segmentele cheie de persoane cărora produsele și serviciile tale se adresează, înțelegem care sunt obiectivele acestor persoane și redactăm mixul de mesaje și articole pentru impact maxim.

  • LinkedIn permite modalități multiple de evidențiere a profilurilor personale – iar publicarea de postări reprezintă cea mai eficientă metodă. Similar cu un blog, aceste postări ajung la întreaga rețea de contacte și rămân asociate pe profilul utilizatorului. Te ajutăm să publici articole de impact pe care cei din rețeaua de contacte să le citească și să le redirecționeze cu plăcere.
  • BRANDING PENTRU AFACEREA TA, PENTRU PRODUSELE ȘI SERVICIILE TALE ȘI PENTRU OAMENII CHEIE DIN FIRMĂ. Crearea unor asocieri puternice între brandurile tale și cuvintele cheie pe care vrei să le rețină clienții despre tine. Construim astfel o imagine online profesională pentru toate elementele importante.

Hai să discutăm despre cum să începi să generezi leaduri pe LinkedIn, să-ți construiești un brand solid, să te cunoască toți clienții potențiali, sa recrutezi și să ai un profil admirat de toată lumea?

Te invităm să ne contactezi și să discutăm despre viitoarele tale campanii: