Servicii Optimizare SEO

Mai mult ca sigur, in timp ce tu citesti acest articol, unul sau mai multi competitori de-ai tai lucreaza la strategia de optimizare SEO si desfasoara actiuni de marketing online pentru a aparea in primele locuri la cautarile organice de pe Google. Dupa cum ai observat, batalia SEO pentru motoarele de cautare online este foarte apriga in Romania.

Modul de functionare a cautarilor pe Google este destul de simplu: daca nu esti in prima pagina a cautarilor relevante pentru produsele tale, atunci nu existi. De aceea, pentru multi, SEO pe Google este o „gaura neagra” in care nu este deloc clar ce trebuie sa faci pentru a ajunge in topul cautarilor si nu intotdeauna cele mai bune pozitii in cautari sunt ocupate de cei care merita cu adevarat.

Servicii optimizare SEO – De ce clientii apreciaza modul in care furnizam serviciile

Cunoastem foarte bine algoritmul de functionare Google si Bing si stim ce este de facut pentru ca paginile tale sa ajunga pe primele locuri la cautarile relevante care sa-ti genereze vanzarile dorite.

Efortul de optimizare SEO este complex si de-abia dupa 10-12 saptamani vei ajunge la rezultatele dorite, dar stapanim tehnicile necesare pentru ca dupa prima saptamana de colaborare sa vezi ca esti pe drumul cel bun cu optimizarea SEO.

Stim ca efortul de optimizare SEO este un concurs de maraton, nu un sprint. Stim ca nu iti doresti doar o clasare meteorica in primele pagini la cautari pe Google, ci sa te mentii pe termen lung acolo. De aceea lucram temeinic de la inceput, pentru ca tu sa ai rezultate durabile.

In realizaea paginilor de optimizare SEO stim ca scriem texte pentru oameni, ca tine si ca mine, nu pentru roboti. Incercam intotdeauna sa privim lucrurile din perspectiva clientilor tai, sa lucram conform modului in care oamenii iau decizia de a cauta, asa cum cumpara produsele si serviciile vandute de tine. Realizam astfel texte si imagini credibile si folositoare clientilor.

Tu ai nevoie pe website de cumparatori, de persoane interesate real de produsele si serviciile tale. Asa ca ne concentram toata atentia exact pe acele cuvinte cheie si acele cautari ce genereaza trafic de calitate si conversii in clienti.

Laboratorul nostru de analiza SEO este in permanenta la curent cu toate noutatile aduse de Google si Bing algoritmilor de cautare. Saptamanal, sau poate chiar zilnic cateodata, Google introduce noi modificari ale modului in care plaseaza website-urile pe primele locuri SEO si stim ca ti-e greu sa fii la curent cu toate acestea.

Promovarea cu reclama pe Google AdWords este pentru tine un „sac fara fund” in care trebuie sa investesti tot mai mult pentru a compensa pozitionarea slaba in motoarele de cautare? In aceasta situatie, strategia de optimizare SEO te poate ajuta sa reduci cu pana la 600% costul de reclama AdWords.

Iti oferim rezultate maxime in termeni de crestere a traficului, a conversiilor si a vanzarilor – pentru fiecare leu investit.

Locul tau in #1 pagina pe Google

Modul de lucru: principalele Servicii optimizare SEO efectuate pentru atingerea obiectivelor clientilor nostri

 • Realizarea si publicarea de articole, formate din text+fotografii+video, exact pe subiectele cuvintelor cheie cele mai cautate
 • Crearea de weblink-uri catre website-ul tau
 • Monitorizarea atenta a rezultatelor tale si a concurentei, pentru adaptarea strategiei de optimizare SEO
 • Optimizarea link-urilor interne de pe website-ul tau
 • Utilizarea eficienta a paginilor tale de Facebook, LinkedIn sau Pinterest pentru cresterea in rank a website-ului

Afacerea ta isi propune minimum trei din obiectivele enumerate mai jos? Daca da, te invitam sa ne contatezi sa discutam despre oferta de Servicii optimizare SEO prin care te ajutam sa le indeplinesti:

 • Cresterea numarului de vizitatori pe website printr-o clasare mai buna pe Google
 • Cresterea duratei petrecuta de vizitatori pe website
 • Atragerea de noi clienti care sa achizitioneze produsele
 • Reducerea numarului celor care intra pe website si ies dupa ce viziteaza doar o pagina
 • Cresterea vanzarilor catre clientii existenti – upselling si cross selling
 • Extinderea portofoliului de produse si servicii vandute

Servicii de optimizare SEO adaptate domeniului tău de activitate

În serviciile de optimizare SEO, cunoașterea domeniului de activitate al clientului este foarte importantă. Probabil că ai observat că pe Google, în funcție de cuvintele cheie căutate, afișările sunt de mai multe tipuri. Afișările standard la căutarea pe Google sunt cele de tip text. Dacă însă cauți, spre exemplu, o destinație turistică, probabil că primele rezultate ale căutării vor fi imagini din locul respectiv. La căutarea unei informații de tip tutorial, rezultatele de sus vor fi filme de pe YouTube. La căutarea pe Google a unui fotbalist, se va afișa o casetă cu activitatea fotbalistului respectiv. Și pentru căutarea produselor, serviciul de optimizare SEO trebuie să țină cont de nouă afișare a produselor din catalogul Google – cu fotografii și preț. De aceea studiez foarte bine domeniul de activitate al clientului înainte să încep livrarea serviciilor de optimizare SEO.

Resurse utile pentru optimizarea SEO: