Este momentul pentru lansarea unui nou website?

Website care să impresioneze
pe partenerii de afaceri
vs. Website care să vândă?

Ce ai zice de un nou website, cu ajutorul căruia
să îndeplinești ambele obiective? Iată cum:Beneficiile cheie ale unui website nou în 2020:

  • Crește vânzările de servicii de externalizare și consultanță HR, cu ajutorul unui website performant, orientat spre generarea de leaduri calificate.

  • Construiește o imagine premium a firmei, cu un design la zi, adaptat 2020, perfect vizibil și pe telefoanele mobile.

  • Atrage noile talentele disponibile și recrutează mai ușor, cu o secțiune de HR atractivă.

  • Redu efortul de vânzare – firmele atrase pe website găsesc ușor răspunsurile la ceea ce îi interesează despre serviciile tale.

  • Vinde mai scump servicii de consultanță și HR, printr-un website de top.

elementele cheie ale unui website de succes in domeniul HR&Payroll

PROIECTEZI O IMAGINE PREMIUM, DE TOP

Prețuri la serviciile de HR mai mari cu 20-25%; Atractivitate ridicată la recrutarea noilor talente; Parteneriate de succes…: Acestea sunt principalele trei avantaje ale firmelor de consultanta HR cu un website premium, adaptat 2020. Pur și simplu o prezență online de excepție impresionează și așează furnizorul în categoria premium.

DOMENIUL DE ACTIVITATE AL CLIENTULUI

Peste +80% din managerii firmelor care caută prin Internet servicii de externalizare HR sunt interesați de competențele furnizorilor în domeniul lor de activitate. Conținutul afișat în website trebuie să răspundă tuturor nevoilor din piață și trebuie să fie exprimat pe limbajul celor care au nevoie de serviciile oferite. Înainte de toate, ne asigurăm că înțelegem ceea ce caută clienții dumneavoastră și le livrăm mesaje, texte și imagini personalizate.

DECIZIA IN MAXIMUM 75-90 SECUNDE

Timpul maxim petrecut de un vizitator al website-ului unei companii de externalizare HR, înainte de a lua decizia daca va contacta sau nu furnizorul, este de 75-90 de secunde în România. De aceea, facem un prim efort de audit, în urma căruia redactăm un conținut nou, relevant și de calitate care să pune în valoare atuurile companiei dumneavoastră.

PAGINI CARE ÎNDEAMNĂ LA ACȚIUNE

Care este principala acțiune pe care ne dorim ca vizitatorul website-ului să o facă? Să vă contacteze și să își exprime interesul pentru a lucra cu dvs. Pentru fiecare pagină, avem la dispoziție maximum opt-nouă secunde în care să îl convingem să ne contacteze. Este important ca pentru fiecare mesaj pe care il afisezi pe site sa utilizezi cuvinte cu impact puternic pentru cititor, cuvinte cheie care sa il determine sa initieze contactul. De aceea vom alege în website mesaje cu impact puternic pentru a converti vizitatorii in potential clienti.

DESIGN INTUITIV, CE CONDUCE VIZITATORUL RAPID CĂTRE CEEA CE CAUTĂ

Ochiul uman scaneaza paginile web in maximum 10 secunde. Daca in acest timp website-ul nu ii ofera nici un indiciu cu privire la serviciile pe care el le cauta, paraseste pagina. Design-ul site-ului joaca un rol important in influentarea deciziei unui potential client. Construim pentru compania ta un website intuitiv, usor si rapid de navigat, cu un design modern si placut din punct de vedere estetic.

OPTIMIZARE GOOGLE PENTRU SERVICIILE DE HR

In ziua de astazi, sub 6% din cei care caută pe Google ajung sa mai acceseze si a doua pagina de cautari. Marea majoritate dintre noi suntem convinsi ca ceea ce avem nevoie se regaseste pe prima pagina din Google. Pentru a creste numarul de cereri venite din partea potentialilor clienti ne vom ocupa de optimizarea site-ului tau astfel incat, pentru cautarile specifice serviciilor de externalizare HR, acesta sa fie mereu in primile cautari organice, iar mesajul tau sa fie cat mai vizibil pentru clienti.

PERSONAL BRANDING & CORPORATE BRANDING ÎN HR

În domeniul serviciilor, cel mai important ”produs” căutat de clienți îl reprezintă persoana consultantului. Vizitatorii website-ului sunt foarte interesați să îi cunoască pe cei ce vor coordona furnizarea serviciilor de HR în cazul în care vor lucra cu acea firmă. Iar pentru construirea credibilității este nevoie de o prezentare concisă și clară a proiectelor gestionate de către persoanele de decizie și de consultanți.

DESIGN ADAPTAT 100% PENTRU DISPOZITIVELE MOBILE

Peste 75% dintre cei care acceseaza astazi internetul in Romania o fac de pe telefon mobil. Unul dintre primele lucruri la care ne gandim atunci cand dezvoltam un website este sa fim acolo unde sunt si clientii nostri. De aceea, website-ul companiei tale va oferi aceiasi experienta memorabila pe toate dispozitivele, inclusiv telefonul mobil sau tableta.

CONSTRUIREA INCREDERII PRIN TESTIMONIALE

Din experienta noastra, am observat ca sectiunea de testimoniale clienti din website beneficiaza de un trafic mai mare cu 70% fata de restul paginilor din website. Testimonialele ofera siguranta si incredere in ceea ce priveste activitatea desfasurata de o companie. De multe ori situatiile similare in care si alti clienti s-au aflat, precum si modul in care acestea au fost solutionate reusesc sa convinga potentialul client de calitatea serviciilor dumneavoastra. Impreuna vom crea o sectiune de testimoniale in noul website pentru a intari imaginea dumneavoastra si siguranta ca toti clientii vor beneficia de cele mai bune servicii in materie de resurse umane si salarizare.