Cum și-a dublat profitabilitatea, în doar 14 luni, cu ajutorul campaniilor de marketing online – Beautiful Brands

Clientul: Beautiful Brands

Locație: București

Domeniu: fashion & beauty

Trei provocări de business:

  1. Din lipsă de timp, campaniile de marketing și mesajele publicate în social media de administratorii Beautiful Brands nu aveau rezultatele dorite. Din acest motiv, afacerea stagna.
  2. Numărul celor care știau de produsele Beautiful Brands era prea mic – de aceea și comenzile sufereau.
  3. Imaginea ternă, nespectaculoasă a Beautiful Brands făcea ca nici clienții să nu aibă o încredere prea mare în firmă.

Servicii de marketing oferite

Le-am construit campanii integrate de marketing multi-channel, ce păstrează unicitatea în comunicarea de brand și folosește punctele tari ale fiecărui canal de promovare în parte:

Campanii de reclamă Google AdWords Ads

Acestea au ajutat clientul să-și crească rapid vânzările, la un cost ce îi permitea să rămână profitabil, chiar dacă a investit în reclamă. Campania de Google AdWords le-a oferit ocazia ideală să ajungă foarte rapid la publicul interesat pe loc de produsele lor. Detalii în link: servicii de promovare Google AdWords.

Postări Facebook & Fb Ads & Retarghetare

Simultan cu creșterea numărului de comenzi, am pornit campania pe Facebook. Primul obiectiv: utilizarea bazei de clienți mulțumiți, pentru a umple pagina de Facebook de recenzii favorabile. Am construit audiențe interesate de produsele lor, care să primească prioritar mesajele publicate pe Facebook. Numărul de fani a crescut, ajungând la 32.000. Detalii în link: promovare Facebook.

Instagram

Cele mai spectaculoase fotografii și video-uri cu produsele Beautiful Brands au stat la baza campaniei pe Instagram. Am apelat constant și la reclamele plătite Insta – targhetate către segmentele de public cele mai predispuse să cumpere sau să încerce produsele. ”Influencerii” folosiți au fost de fapt clienții mulțumiți – aceia care și-au dat acordul să povestească despre utilizarea produselor.

SEO – poziția preferențială în căutările Google

Rezultatele spectaculoase la optimizarea SEO pentru Google se văd în câteva săptămâni. Am stabilit, împreună cu clientul, cuvintele cheie cu cele mai bune conversii – conform situației din analizele Google Ads și am început optimizarea. Detalii în link: servicii optimizare SEO.

Youtube

Pentru că produsele lor chiar se pretează la acest lucru, am creat scurte videoclipuri pe care le-am încărcat pe canalele lor de Youtube. Prin campaniile de reclamă targhetate, m-am asigurat că filmele sunt vizionate de publicul interesat.

Ești curios ce pot face pentru afacerea ta?

>> Descoperă la acest link: Serviciile de Marketing Online

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: